No SSO cookie

VIDEO: Porsche Gulf Racing in actiune

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Porsche Gulf Racing in actiune
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model, dar si sa urmariti doua materiale video mai mult decat interesante. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Exista ceva ce atrage la acest model, la aceasta combinatie de culori, dar si la performantele acestei masini. O masina care facea furori pe pistele de curse in anii '60 si '70. Acum cineva se pare ca s-a inspirat din acele vremuri si ne-a adus o reeditare a modelului de atunci, fie ca vorbim de Porsche 997, sau de Porsche 911.
Aceasta versiune reeditata a fost creata in cinstea versiunilor vechi si nu va participa in nici o competitie de motorsport. Tunerul nu a venit cu alte precizari legate de performante. De pret nici nu poate fi vorba avand in vedere ca a fost creat doar un singur model. Speram totusi ca vor oferi pachetul si celor interesati. Un pachet prin intermediul caruia veti iesi in evidenta, asta mai ales datorita combinatiilor de culori, dar pana la urma si datorita performantei ridicate.
In continuare va invitam sa urmariti un astfel de model, mai exact un Porsche 997 in actiune.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2639 :: 20.27MB