No SSO cookie

VIDEO: Nu doamna, nu cu benzina se spala parbrizul!

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Nu doamna, nu cu benzina se spala parbrizul!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Este incredibil ca in secolul 21, cineva sa mai creada ca lichidul care curge la pompa este destinat spalarii geamurior.

 
 

Este posibil ca benzina, sau carburantii auto in general, sa aiba si alte intrebuintari in afara celei clasice, unde mergi la benzinarie, cumperi lichidul, il torni in rezervor, platesti si apoi ai o autonomie extinsa la msina. Sau ceva de genul...


Insa la fel de sigur este ca atunci cand vine vorba despre masini, sa stim cam tot ce misca in domeniu si la fel de bine sa stim si unde si de ce se pune benzina.

Dar daca voi, cititorii nostri, aveti vreo idee, vreo explicatie logica, saude ce nu, stiintifica, pentru care femeie din videoclip a tinut cu tot dinadinsul sa-si toarne benzina pe parbriz si sa-si transforme masina intr-o posibila bomba pe roti, sunteti liberi sa ne luminati si pe noi, prin comentarii la acest post.
Am uitat sa precizam ca actiunea se petrece, unde altundeva, decat in Rusia...

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3110 :: 19.27MB