No SSO cookie

VIDEO: Mos Craciun si Lamborghini Aventador Roadster

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Mos Craciun si Lamborghini Aventador Roadster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Producatorul italian ni-l prezinta pe Mos Craciun intr-o ipostaza inedita, intr-un Lamborghini Aventador.

 
 

In aceasta perioada a anului multe companii lanseaza diferite spoturi publicitare care il au ca personaj principal pe Mos Craciun. Printre aceste companii se numara si italienii de la Lamborghini. Acestia doresc sa ne impartaseasca spiritul Craciunului prin intermediul unui spot publicitar comic si inedit.

Actiunea are loc la Polul Nord, in seara Ajunului. Mos Craciun se afla intr-un bar de acolo comandandu-si o multime de pahare de ciocolata calda. Timpul trece si ceasul arata ora 22:00 insa Mos Craciun pare sa nu isi doreasca sa plece, preferand sa stea si sa savureze ciocolata calda.

In momentul in care ceasul arata ora 24:00, Mos Craciun isi ia sacul cu jucarii si fuge in noul sau Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster.

Per total este o spot publicitar interesant, nu este ceva extraordinar si putea fi realizat mult mai bine, dar pana la urma gestul conteaza si apreciem efortul.

Daca sunteti curiosi sa vedeti despre ce este vorba, atunci va invitam sa urmariti materialul video de mai jos. Asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2609 :: 22.17MB