No SSO cookie

VIDEO: Mercedes-Benz Stars in Transformers 3

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Mercedes-Benz Stars in Transformers 3
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Regizorul Michael Bay, impresionat de SLS AMG.

 
 

Al treilea episod din populara serie Transformers, ”Dark of the Moon”, regizat de Michael Bay și produs de nimeni altul decât Steven Spielberg, a avut premiera la Berlin.

Bineînțeles, toate starurile, Shia LeBoeuf, Josh Duhamel, John Turturo, Patrick Dempsey și Rosie Huntington-Whitley, manechin Victoria Secret devenit actriță, au fost prezenți.

Dar pentru că filmul este despre mașini și chiar dacă s-au folosit multe modele Chevrolet, Mercedez-Benz a fost de asemenea prezent cu un model E-class în rol de Autobot și un SLS AMG apărând pe ecran ca mașină a actriței Hungtington-Whiteley.

Amuzant, pentru că noi am fi crezut ca va fi invers, SLS fiind supermașina. Chiar și regizorul Michael Bay a fost impresionat de ea pentru că tocmai și-a cumpărat una.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1763 :: 17.78MB