No SSO cookie

VIDEO: Marijuana si volanul

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Marijuana si volanul
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata cum se comporta la volan soferii care au fumat marijuana.

 
 

Datorita faptului ca tot mai multe state americane legalizeaza consumul de marijuana, agentiile guvernamentale se straduiesc sa afle care sunt efectele drogului asupra soferilor si care sunt consecintele liberalizarii consumului anumitor droguri.

CNN a luat parte la o astfel de operatiune, unde trei voluntari din statul Washington au condus o masina sub ifluenata marijuanei, sub supravegherea unui instructor auto si sub observatia departamentului serifului local.

Rezultatele sunt putin surprinzatoare, deoarece chiar si consumatorii ocazionali au fost capabili sa conduca masina fara probleme, chiar daca avea in sange o concentratie de cinci ori peste limita legala. In cel mai rau caz, fumatorii au fost mai precauti in timpul testului decat inainte de a fi fumat drogul.

Odata ce nivelul de drog a fost crescut, povestea s-a schimbat dramatic, sofatul a doi dintre participanti manifestand semne serioase de deteriorare. Insa conusmatoarea inraita de marijuana Addy, a contnuat sa se comporte admirabl la van, pana in ultimul stadiu al studiului.
Cum s-au comportat cei trei subiecti, puteti vedea in videoclipul urmator, eventual tragand niste invataturi, insa sfatul nostru este sa separati marijuana de volan.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1895 :: 19.26MB