No SSO cookie

VIDEO: Joaca cu Nissan Qashqai

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Joaca cu Nissan Qashqai
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

L-am testat, l-am laudat, l-am si filmat, acum vi-l aratam, din nou.

 
 

A durat ceva timp pana cand am pus mana pe filmuletul realizat cu ocazia drive-testului Nissan Qashqai. Dar a meritat asteptarea. Pacat ca finalul arata ca un clip de promovare, cu pret de comercializare si rata lunara, dar ideea e ca masina este surprinzatoare si ca ne-a placut.  Si ca ne-a inspirat, altfel nu miscam intreaga echipa in zapada.

Pentru cei care aveti in gand sa va cumparati un Qashqai, aveti cateva linii care sa va ghideze aici. Iar pentru cei care doriti sa aflati mai multe despre modelul in cauza, linie de echipare Visia, motorizare 1.6 DcI, 130 CP, n-aveti decat sa accesati linkul acesta.

Pentru cei care nici nu vreti sa-l cumparati, nici nu vreti sa aflati mai multe, doar vreti sa va familiarizati cu modelul, va oferim clipul urmator, cu precizarea ca da, acest crossover a intors mai multe capete de femei pe strada decat o masina germana sobra si riguroasa, masini germane despre care la noi, din pacate, nu putem spune decat ca demult nu mai reprezinta ceea ce ar trebui, din cauza clientelei pe care o au in Romania.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2516 :: 17.8MB