No SSO cookie

VIDEO: Incredibil! Ce face un copil de 14 ani!

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Incredibil! Ce face un copil de 14 ani!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata unul dintre momentele incredibile pe care rareori ai sansa sa le vezi in viata: un pustan de 14 ani da lectii de indemanare la volanul unei Dacia Logan preparata pentru competitii auto.

 
 

Masini.ro a inceput o serie de parteneriate cu diferiti piloti care activeaza in campionatele nationale de intreceri auto, de la diferite categorii si competitii.

Masini.ro va prelua datele, comunicatele si fotografiile emise direct de catre pilotii monitorizati, care pot fi usor recunoscuti, in urma inscriptiei de pe luneta, sau dupa caz, de pe caroseria masinii de competitie (vezi foto).
Unul dintre pilotii care au inceput colaborarea cu Masini.ro este o adevarata revelatie, la cei 14 ani ani sai, Adi Iliescu. E drept, aschia nu sare departe de trunchi, sau asa tata, asa fiu! Vezi Sorin Iliescu in CNVC, ca sa pricepi aluzia!

Asadar, iata-l pe Adi luand parte la una dintre probele la care a particpat in acest weekend, cu ocazia unei competitii de indemanare, discplina care acum este reunita, sub egida FRAS, in cadrul Campionatului National de Indemanare Auto care cuprinde 6 etape. Si iata si de ce credem ca acest copil va avea un viitor mare in motorsport.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1733 :: 17.78MB