No SSO cookie

VIDEO: In NASCAR se poarta... trasul de par

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: In NASCAR se poarta... trasul de par
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Trasul de par nu este un sport practicat numai de catre femei!

 
 

Daca credeati ca trasul de par este un sport rezervat strict fetelor, iata ca va inselati. Cei care vin sa ne contrazica sunt insa americanii si canadienii, deci poate mai exista o mica scapare... Evenimentul care ne-a bulversat s-a intamplat sambata la NAPA 200 Race in Montreal, Canada.


Totul a inceput cand pilotul participant in Nationwide Series, Steve Wallace, a intrat in contact cu pilotul canadian Patrick Carpentie intr-o curba foarte stransa, scotandu-l pe acesta din urma de pe circuit.

Carpentie, care concura pentru Pastrana Waltrip Racing, a anuntat de mai multe ori ca aceasta cursa va reprezenta cursa sa de retragere din sportul auto, dupa 27 de ani de competitii. Evident, nu acesta a fost felul in care Carpentie si echipa sa ar fi dorit sa se incheie cariera pilotului canadian.


Rezultatul este ca la finalul cursei, Jerry Baxter, seful echipei Pastrana Waltrip Racing, a ajuns la masina lui Waiiace si a facut un gest inexplicabil: l-a tras de par pe pilot!

Ulterior, ambii, atat Jerry Baxter, cat si proprietarul echipei, Michael Waltrip, au inaintat scuze oficiale pilotului, pe website-ul echipei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1708 :: 22.15MB