No SSO cookie

VIDEO: Germanele la control!

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Germanele la control!
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fifth Gear pune Mercedes C63 AMG Coupe umar la umar cu Audi RS5.

 
 

Cele mai puternice versiuni ale coupe-urilor din gama premium, precum Mercedes-Benz C-Klasse si Audi A5 sunt ceva similar cu birecegele Swiss Army intr-o lume a cutitelor. Sunt capabile sa faca orice, in afara de off-road.

Aceste masini pot fi folosite in traficul de zi cu zi, intr-o deplasare la fel de confortabila precum cea oferita de suratele lor mai modeste, chiar purtand cinci pasageri la bord si oferind un portbagaj cu un spatiu decent, la care se adauga un aspect minunat si nu in ultim rand, o emblema de prestigiu.

Cei de la Fifth Gear au facut o experienta pe care ar face-o oricare editor auto daca ar avea sansa: au pus cele doua masini germane intr-o intrecere pe circuit, unicul loc unde lepoti duce la extreme, fara a risca pierderea permisului de conducere. Care este mai rapid, care este mai manevrabil? Mercedes-Benz C63 AMG, care are 457 CP pe care-i trimite puntii spate, sau Audi RS5, care dispune de 450 CP, insa si de renumitul sistem 4x4?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de carmenflorin

nimeni nu poate sa conteste calitatile unui Audi

scris de sims

audi is the best

scris de ovyy

Se pare ca am avut dreptate, Audi RS5 a scos un timp mult mai bun, dar poate fi subiectiv tinand cont de calitatile pilotului.

scris de ovyy

Inainte sa vad spotul am pariat pe AUDI.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2333 :: 17.79MB