No SSO cookie

VIDEO & FOTO: Lansarea CR-V la SAB&A 2012

voteaza
(5/ 1)
VIDEO & FOTO: Lansarea CR-V la SAB&A 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Lansarea CR-V in imagini si un scurt video, surprinse de echipa Masini.ro la SAB&A 2012.

 
 

Evenimentul de lansarea a celei de a patra generatii Honda CR-V in Romania, a avut loc inaintea deschiderii Salonului Auto Bucuresti si Accesorii (SAB&A). Masini.ro va prezinta un scurt video si imaginile surprinse cu ocazia evenimentului organizat exclusiv pentru presa.


Honda CR-V este cel mai bine vandut SUV de clasa medie din SUA, insa in Romania trebuie sa faca fata unei concurente care include atat modele din clasa sa, cat si cele din clasa superioara, premium: VW Tiguan, Toyota RAV 4, Mitsubishi Outlander, Volvo XC60, Mercedes GLK, BMW X3 sau Audi Q5.

Insa chiar daca pentru Europa, inginerii de la Honda au efectuat teste suplimentare, srtudii de piata sau au echipat modelul cu dotari specifice cererilor acestei piete, in Romania, Honda CR-V trebuie sa faca fata inca unui adeversar de temut: prejudecatile nationale privind superioritatea modelelor germane.
Daca la acestea adaugam puterea de cumparare tot mai scazuta a clientului roman si imposibilitatea obtinerii unei finantari din partea bancilor care se pretind mari jucatori pe piata romaneasca, tinta de 300 de unitati pe care spera sa le vanda Honda in Romania anului 2013, incepe sa devina un deziderat "tot mai sus".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2697 :: 17.8MB