No SSO cookie

VIDEO: Ford cere Chevrolet si NBC retragerea unei reclame

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Ford cere Chevrolet si NBC retragerea unei reclame
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford nu este de acord cu reclama Chevrolet Silverado, Chevrolet ignora avertismentul.

 
 

Chevrolet a pus punctul pei in cea mai recenta reclama care a fost difuzata in timpul celui mai celebru eveniment sportiv american, Super Bowl. Intr-o scena apocaliptica, unde Silverado este actorul principal, la final, poanta este indreptata catre Ford.

Chiar in preziua evenimentului, compania Ford a trimis o notificare catre Chevrolet, in vederea retragerii reclamei si a pus presiune pe postul american de televiziune, NBC, pentru a nu rula reclama.
Chevrolet a dat un comunicat prin carea anuntat ca ignora cererile Ford si ca reclama va rula, oricum, in ciuda protestelor rivalului direct.

Insa oficialii Ford nu au niciun motiv sa chicoteasca, pentru ca reclama, creata in jurul fiabilitatii modelului, ii afecteaza direct, moment in care oricine si-ar pierde simtul umorului.
Astfel, un grup de amici care si-au dat intalnire intr-o scena post apocaliptica, se intreaba unde este un amic lipsa. Acesta conduce un Ford F-150, care n-a reust sa ajunga la intalnire, deoarece "nu a condus cea mai rezistenta si mai accesibila camioneta din lume. Dave conducea un Ford."

Mike Levin, purtatorul de cuvant al companiei Ford, a declarat ca firma pe care o reprezinta are camionete detinute de populatie care au un rulaj cu 250.000 de mile mai are decat al oricarei alte firme concurente. Si s-ar parea ca acest comentariu ar fi in contradictie cu unele materiale oficiale date publicitatii inainte de incidentul reclamei in cauza.
Ford a declarat ca juristii sai vor decide daca va fi, sau nu, ceva de facut in urma difuzarii reclamei, despre care suntem siguri ca omologii de la Chevrolet au deja toate datele legale, inclusiv ce repercursiuni s-ar putea naste de pe urma difuzarii ei.

Noi, cei de peste Ocean, putem sa o urmarim si sa chicotim, deoarece cu siguranta, reclama are umor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3021 :: 22.11MB