No SSO cookie

VIDEO: Ferrari FF gonind pe zapada

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Ferrari FF gonind pe zapada
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ceea ce in urma cu nu foarte multi ani parea imposibil, astazi este realitate: Ferrari poate fi folosit si pe zapada.

 
 

Ferrari a avut parte de nume celebre, care stiu sa conduca pe zapada, sau alte suprafete lipsite de aderenta. Gilles Villeneuve, spre exemplu, este faimos pentru tehnica sa in drifting, pentru imbunatatirea careia a exersat in orasul sau de bastina, Quebec, pe snowmobile. Si Kimi Raikkonen este un bun exemplu, cel care a parasit Scuderia pentru World Rally Championship, unde si-a pus in aplicare cunostintele auto dobandite pe meleagurile finlandeze. Insa acesti doi mari piloti au parasit Ferrari cu mult inaintea aparitiei modelului FF, care reprezinta totdata prima masina cu tractiune integrala a producatorului italian.

Astfle, desi in trecut, Ferrari ar fi fost ultima masina pe care un sofer, fie el pilot de curse, ar fi ales-o pentru o cursa pe zapada, acum, cu noul FF, lucrurile se schimba. Si aici intra in scena Markku Alen. Fostul campion mondial WRC a scos un Ferrari FF la o plimbare pe pista de la Arjeplog, din Suedia natala. Alaturi de el a fost si o echipa de filmare. Desi Ferrari a mai scos pe piata cateva filme cu FF in actiune, pe zapada, niciunul nu este atat de elocvent ca acesta pe care va invtam sa-l urmariti, in continuare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2234 :: 17.78MB