No SSO cookie

VIDEO: Este periculos sa fii politist

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Este periculos sa fii politist
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O lectie pentru motociclisti: cum sa nu treci strada.

 
 

Daca imaginile pe care vi le-am prezentat intr-un video putin mai devreme au fost, poate, distrative, urmatoarele imagini nu mai sunt deloc asa.

La Lima, in Peru, un politist pe motocicleta incearca sa treaca strada. Nu-i nici pe zebra ci langa ea, nu-i langa motocicleta ci pe ea si nu are nici macar sirenele pornite si oricum nu cred ca stie cineva ce-a vrut sa faca. Nu a intors capul nici o secunda sa vada daca nu vine vreo masina din stanga.

Partea proasta este ca soferul camionului nu l-a vazut. Partea buna este ca a scapat totusi cu viata si, desi lovit de camion, a avut noroc si rotile camionului au trecut milimetric pe langa capul lui.

Este o lectie buna pentru motociclistii si biciclistii ce incearca sa treaca strada, pe la zebra, dar pe si nu langa vehicule cum ar trebui, fiind de multe ori chiar mirati ca nu le da nimeni prioritate desi se afla pe trecerea de pietoni.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1799 :: 17.78MB