No SSO cookie

VIDEO: E un Fiat, e un Dodge, e un Chrysler?

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: E un Fiat, e un Dodge, e un Chrysler?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata un model camuflat despre care nu stim exact daca e viitorul Ram Promaster derivat dintr-un Fiat Qubo sau altceva?

 
 

Cum de la alianta Fiat-Chrysler, zilele acestea, vin o sumedenie de noutati, e aproape imposibil sa tinem pasul. Schimbarile frecvente ale planului de productie, ideile lui Marchionne, amestecul de culturi auto, toate la un loc, dau nastere unui flux ametitor de stiri.

Stim ca la finele lunii ianuarie, Fiat-Chrysler a prezentat un nou plan de afaceri cu aplicabilitate pentru o perioada de cel putin patru ani si avand ca tnta piata Nord-Americana, taiand din modelele deja anuntate, adaugand altele noi si intarziind aparitia altora.

La acest amalgam se adauga aparitia acestui vehicul camuflat, surprins in timpul unor teste in Colorado. Si in timp ce nu ese nicio indoiala ca vehiculul are la baza versiunea pentru pasageri a modelului Fiat Qubo (vezi galeria foto), n-avem de unde sa stim daca nu avem in fata versiunea pregatita de Chrysler pentru piata americana si nici sub numele carui brand este destinat sa apara masina din filmare.

Autorul filmarii mentioneaza in filmare ca ar fi vorba despre noul Dodge Ram ProMaster, care este asteptat sa intre pe piata la finele acestui an, insa in acceptiunea generala, se stie ca acest model va avea la baza platforma un picut mai mare a actualului Fiat Doblo, nu cea a modelului Qubo.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2909 :: 22.18MB