No SSO cookie

VIDEO: Cum sa-ti faci un cockpit pentru jocuri

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Cum sa-ti faci un cockpit pentru jocuri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Folosind piese dintr-un Opel Astra, un pasionat de jocuri isi face un cockpit special

 
 

Daca va plac masinile, atunci este foarte probabil sa va placa, de asemenea, si jocurile de curse, cum ar fi Gran Turismo PS3, Forza Xbox 360 sau jocul online iRacing.

Deoarece majoritatea jucatorilor isi doresc sa joace intr-un mediu cat mai aproape de realitatea, s-au inventat volane, volane cu pedale, scaune cu pedale, pedale si cutie de viteze, aproximativ tot ce ti-ai dori pentru a avea impresia ca esti la volanul unei masini.

Dar se pare ca nu este suficient. Unul dintre pasionatii de jocuri s-a gandit sa-si faca un simulator real, folosind  multe parti dintr-un Opel Astra din 1990 impreuna cu o directie Thrusmaster T500 RS, si un pachet TH8 cutie de viteze si pedale.

"NBJAG" a inceput prin a face o rama de lemn pe pe care a montat piesele Astra, inclusiv  tabloul de bord, usile, chiar si o parte de acoperis.

Dupa cum puteti vedea in cele doua clipuri postate pe YouTube, constructia  este aproape completa. Asteptam si un ultim video, in care sa vedem cum functioneaza.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2526 :: 20.23MB