No SSO cookie

VIDEO: Cum sa te razbuni pe sotie

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Cum sa te razbuni pe sotie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata o metoda pe cat de originala pe atat de eficienta, daca vrei sa te razbuni pe jumatatea ta.

 
 

Cu totii am avut momente in care am vrut sa fim rai, sa ne razbunam, sa le facem pe tovarasele noastre de viata, sau fostele tovarase, sa sufere. Si mai rau, unii au trecut prin momente de despartire, care au fost grele, momente pe care am fi vrut sa ne asiguram ca si ele le simt cu aceeasi intensitate.

Deci, daca esti barbat, in plus daca mai esti si suficient de barbat, ai o prietena, iubita, sotie, sau tocmai te-ai despartiti de una si vrei sa te razbuni, iata o metoda garantata.

Iti vei implini atat dorinta de razbunare, dar te vei si simti bine, lasand o amintire de neuitat.

Nu stim daca tipul din filmulet se despartise de sotie sau de amanta, insa cu siguranta stim ca a trait momentele sale  cu adevarat Zen. Sa faci cerculete pe parchetul scump din sufragerie, la volanul unui Cobra Roadster (cu tractiune spate), dupa ce ti-ai luat mobila si restul acareturilor, este unul din momentele acelea... Kodak.
Nu sunt de neglijat nici amintirile pe care le vei lasa in urma ta. Asadar, va prezentam unul dintre momentele acelea, nepretuite!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2336 :: 22.17MB