No SSO cookie

VIDEO: Cum e in Bentley la 340 km/h

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Cum e in Bentley la 340 km/h
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Si daca va e frica la 340 km/h incercam cu unul la 320 km/h

 
 

Daca ati vrea sa mergeti cu viteza mare dar nu prea aveti curaj, urmariti imaginile din video. Senzatia e destul de tare. Pacat ca nu ne arata decat putin soseaua si este cam scurt.

Nu este totusi singurul proprietar de Bentley care merge cu viteza asta. Sau aproape cu viteza maxima. Celalalt a mers doar pana la 320 km/h. O sa va pun ambele video-uri, desi diferenta dintre 320 si 340 nu se prea vede, amblele filmulete fiind facute noaptea, pentru a avea soseaua cat mai libera.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de zeniamin

Cam vrajeala cu imaginea separata pt kilometraj....Am mers si eu cu 250 si lucrurile se petreceau muuuult mai repede decat in filmul asta. Uitati-va cand trece pe langa masini de pe benzile 2, 1....Depasirea e lenta, diferenta de viteza e de maxim 50 km/h, ceea ce inseamna ca si camioanele de pe banda 2 merge cu cel putin 250/h. Really ?? Chiar dac-o fi Gremania, eu n-am vazut camioane sa mearga cu mai mult de 160...cred ca nici atat, ca sunt limitate pe la 120 cred... Deci, vrajeala....

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3901 :: 22.18MB