No SSO cookie

VIDEO: cum bagi un Lamborghini intr-o camera

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: cum bagi un Lamborghini intr-o camera
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata cum se poate baga un ditamai Lamborghini Aventador intr-o camera de marimea unei sufragerii obisnuite.

 
 

Desi pare mai degraba scenariul unei noi serii din celebra poveste cu cele Opt Minuni de la Caracal, nu este un banc si nu, nu se intampla in Romania. Baietii de la Lamborghini au fost nevoitit sa trimita una bucata Aventador la un Muzeu Lamborghini denumit sugestiv, "La Forza del Toro".


Trecand peste peripetiile pe care le poti intampina pe ingustele stradute romane, odata ajunsi, chiar daca incaperea este totusi generoasa, nu e mai mare decat o sufragerie. Insa nu aici e problema: accesul se face pe niste usi normale, atat in incperea respectiva, cat si pana la ea. Si aici intervine balamucul: cum sa bagi un ditamai Lamborghini intr-o incapere care are o usa normala, facuta pentru accesul unui om, nu a unei supermasini? Merita sa vedeti cum s-au descurcat baietii de la Lamborghini!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1605 :: 22.17MB