No SSO cookie

VIDEO: Cerculete, cerculete, insa nu loviti femeia!

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Cerculete, cerculete, insa nu loviti femeia!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

O femeie a fost accidentata in timpul unei demonstratii de drifturi.

 
 

Doua masini puternice, sport, care fac cerculete in jurul unei femei. Dintre toate scenariile posibile, care ar fi cel cu  finalul cel mai neplacut? Evident, iubitorii de masini ar spune: "cele doua vehicule se vor face praf". Feministii ar vota pentru "Doamne-Fereste, femeia va pati ceva". Ar mai fi si varianta a treia, o combinata din cele doua anterioare, insa sa nu fim chiar atat de pesimisti. Sau de ce nu... Varianta X.

Cele doua masini, un Toyota Supra si un Nissan Silvia, fac o treaba grozava pe asfalt, lasand urme grele de cauciuc pe jos si fum in jurul tinerei femei care n-are alt rol decat de decor sau de centru al cerculetelor, pana cand unul dintre soferi a privit mai mult catre camera de filmare, in loc sa stea cu ochii pe femeie.

Fractiunea de secunda a foat momentul intamplartii Variantei X, cand fundul masinii s-a lovit de cel al femeii, de aici  reuzltand concluzia ca cel al masinii este mai slab, dovada fiind s imensul spoiler care zboara in urma impactului cu femeia care nici macar nu-si pierde echilibrul, in ciuda tocurilor cu care este incaltata.
Concluzie: nu te pune cu femeia!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2085 :: 22.16MB