No SSO cookie

VIDEO: Cea mai ieftina masina a fost placata cu aur

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Cea mai ieftina masina a fost placata cu aur
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O masina de 2500 $, plina de aur, argint si pietre pretioase a ajuns acum la fabulosul pret de 4,4 milioane dolari.

 
 

Cand Ratan Tata a anuntat lansarea masinii Nano la un pret de 2500 $, in ianuarie 2008, toata lumea a primit mirata la cea mai ieftina masina din lume.

Trei ani mai tarziu Nano se confrunta cu o mare problema. In ciuda cresterii vanzarilor de autoturisme pe piata indiana, vanzarile Nano sunt in continua scadere. In concluzie Tata a decis sa faca putina reclama masinii si a adu-so din nou in lumina reflectoarelor.

Dar, de data aceasta, masina nu mai costa 2500 $ ci 4.4 milioane de dolari.

Cum au reusit sa ajunga la o asemenea suma exorbitanta? Simplu. Au umplut masina de aur, aprox 80 kg, argint, cam 15 kg si o gramada de pietre pretioase.  Ce-a iesit vedeti si voi.

Compania va afisa masina la dealerii sai din orasele indiene, in urmatoarele 6 luni, in incercarea de a resuscita interesul cumparatorilor pentru masina. Nu stim daca la sfarsitul perioadei vor vinde masina. Poate dl. Tata va circula cu ea, pentru a ne arata cat de mandru este de creatia Tata Motors.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2781 :: 17.79MB