No SSO cookie

VIDEO: Campanie anti alcool la volan

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Campanie anti alcool la volan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Religia, superstitia, bautura si sofatul, toate intr-un videoclip mai mult decat distractiv.

 
 

Se spune despre religia hindusa ca ar avea undeva in jurul a 330 milioane de zeitati, ceea ce ar insemna ca indienii au cam tot atatia zei, pe cata populatie are SUA. Un alt numar impresionant care vine tot din India este cel al accidentelor cu victime umane, ca rezultat al conducerii sub innfluenta alcoolului: 70%.

Combinand traditia cu prezentul, un restaurant denumit Zara, din Chennai, a pus la cale, in colaborare cu o agentie de publicitate, o campanie pentru descurajarea conducerii sub influenta alcoolului, mai precis o campanie care se adreseaza clientilor care pleaca din restaurant, dupa mai multe paharele si sofeaza, promovand in schimb folosirea unei firme specializate de soferi.

Treaba a functionat simplu: cand masina a fost adusa decatre valet din parcare, proprietarul, sau dupa caz proprietarul si pasagerii, au observat ca in masina se mai afa cineva. Si intr-o tara unde superstitia este atat de raspandita ca in India, zeitatea aflata in habitaclu, Zeul Mortii, este ultima persoana pe care un sofer ar vrea sa o vada!

Urmariti filmul pentru a va da seama despre ce este vorba:

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1884 :: 22.11MB