No SSO cookie

VIDEO: Bruno Senna testeaza Lotus Exige S

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Bruno Senna  testeaza Lotus Exige S
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La Centrul din Hethel, Bruno Senna ne explica de ce ii place Lotus Exige S

 
 

In acest film, soferul Lotus Renault F1, Bruno Senna, ne plimba cu un Lotus Exige S, la Hethel. In plus, ne ofera cateva motive pentru care ii place sa conduca masina.

In paralel cu raportul greutate putere incredibil, 1080 kg/350 CP,  Exige S vine cu un aspect exterior si interior cu totul nou. Masina castiga in performanta si datorita noilor elemente aerodinamice ale caroseriei. Doua noi pachete de optiuni pentru interior sunt disponibile: Premium si Premium Sport. Pachetul Premium ofera mai mult confort si stil in timp ce Premium Sport este adaptat pentru pilotii care doresc o masina potrivita stilului lor sportiv.

Un buton DPM (Dynamic Performance Management) permite soferului sa aleaga intre 3 moduri: Touring, Sport sau fara DPM. Ca o optiune suplimentara, pachetul Race permite sa se adauge un al patrulea mod: Cursa (Race). Acest mod ofera o motricitate maxima la iesirea din viraje. Pachetul Race include, de asemenea, pornirea programata si un reglaj optimizat al suspensiilor, ce fac din acest model un bolid de curse perfect pentru un circuit de viteza dar si pentru un drum spectaculos de munte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2229 :: 17.78MB