No SSO cookie

VIDEO: BMW Z4 Zagato in actiune

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: BMW Z4 Zagato in actiune
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la BMW au prezentat frumosul concept recent. Va invitam sa urmariti superbul model, Z4 Zagato in actiune prin intermediul unor materiale video de calitate.

 
 

Cei de la BMW au prezentat modelul Z4 Zagato Coupe in cadrul prestigiosului eveniment, Concorso d'Eleganza tinut in Villa d'Este de pe lacul Como, in nordul Italiei.
In fiecare an cei de la BMW incearca sa vina cu ceva exclusiv aici si au facut-o si acum prin prezentarea acestui concept extrem de interesant.
Desi este un concept, cei de la BMW si Zagato au tinut sa explice ca masina este perfect functionala.
Producatorul german nu a oferit detalii oficiale legate de ce putem gasi sub capota, dar banuim ca se gaseste un motor twin-turbo de 3.0 litri care poate sa produca intre 320 si 335 cai putere.
Cam acestea sunt detaliile pe care le cunoastem in momentul de fata. De aceea, va invitam sa urmariti materialele video de mai jos si sa ne spuneti parerea voastra cu privire la acest model interesant.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2054 :: 17.78MB