No SSO cookie

VIDEO: Noul Kia Sportage in ritm hip hop

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Noul Kia Sportage in ritm hip hop
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kia Australia a lansat prima reclama oficiala a noului Sportage. CUV-ul apare alaturi de Grandmaster Melle Mel si Scorpio, doi dintre parintii rapului actual.

 
 
Kia continua seria de reclame reusite, iar la scurt timp dupa lansarea spotului publicitar pentru Kia Soul, coreenii introduc si noul Sportage. Departamentul de marketing a dorit sa incerce ceva diferit, pe langa melodia ascultata in fundal, acestia au folosit si artistii care au compus melodia respectiv in anii '80.

Kia Sportage ilustreaza noul limbaj de design al companiei. Noul Sportage se bazeaza pe aceasi platforma folosita pe modelul Hyundai iX 35. Motorizarile vor fi identice cu cele folosite si pe modelul Hyundai IX 35, si anume cele diesel de 1.7 si 2.0 litri si cele pe benzina de 1.6 si 2.0 litri. In plus, noul Sportage va avea in echiparea de top un propulsor V6 de 2.4 litri.



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1384 :: 17.78MB