No SSO cookie

VIDEO: Fifth Gear testeaza puternicul Ferrari 599 GTO

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Fifth Gear testeaza puternicul Ferrari 599 GTO
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fifth Gear a prezentat un nou video in care prezinta modul in care se comporta puternicul Ferrari 599 GTO pe circuit din perspectiva soferului.

 
 
Noul Ferrari 599 GTO este un supercar realizat pe baza prototipului de circuit 599XX. Model care marcheaza intoarcerea logo-ului GTO, care inseamna "Gran Turismo Omologata".

Ferrari prezinta noul 599 GTO ca fiind cea mai rapida masina de strada realizata de catre producatorul italian. Modelul 599 GTO foloseste un propulsor V12 de 6.0 litri, imprumutat de pe prototipul 599XX. Propulsorul este unul de Ferrari Enzo, dar datorita modificarilor reuseste sa dezvolte 670 CP si cuplu de 620 Nm.



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1931 :: 22.17MB