No SSO cookie

VIDEO: 10 minute de accidente din raliuri

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: 10 minute de accidente din raliuri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Stim desigur ca nu este niciodata bine sa razi de raul altuia, insa motorsportul este unul dintre domeniile in care accidentele merg mana in mana cu performanta.

 
 
 

Mai ales in raliuri, ce se desfasoara de regula pe drumuri a caror destinatie principala este alta decat cea de “gazda” pentru pilotaj sportiv, accidentele sunt inevitabile. 

 

Am atasat un videoclip in care pe parcursul a peste 10 minute si jumatate, diversi piloti (in majoritate finlandezi) au o serie de... probleme in care sunt implicate, pe langa ei si bolizii lor si copaci, parapete de beton si, uneori, spectatori suficient de imprudenti pentru a sta prea aproape de probe sau pur si simplu in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

 

Cu speranta ca niciunul dintre pilotii implicati in evenimentele din filmulet nu a suferit “avarii” grave, va dorim vizionare placuta si asa cum spun yankeii, “do not try this at home!”.

 

Cristian Iovitu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1993 :: 17.78MB