No SSO cookie

Versiunea de serie a conceptului Vision s-ar putea numi i8

voteaza
(0/ 0)
Versiunea de serie a conceptului Vision s-ar putea numi i8
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform unor zvonuri de pe piata auto, versiunea pentru productie a celebrului BMW Vision EfficientDynamics Concept, s-ar putea numi simplu, i8.

 
 
Presa auto a aflat ca BMW a inregistrat o serie de nume "i+numar", ca marci originale (i1, i2, i3, i4, i5, i6, i7, i8 si i9), pentru a le folosi in denumirile ofertei seriei MegaCity, realizata pentru a oferi maxim de economie de carburant.


BMWBlog afirma ca a "auzit" niste zvonuri, potrivit carora denumirea de serie a modelului BMW Vision EfficientDynamics Concept, va fi i8. Acesta se afla pe masa de lucru pentru a deveni model de serie, si este asteptat pe piata undeva in 2013, sau 2014. Aceasta ar avea sens, mai ales ca se zvoneste ca BMW i8 va imparti cateva caracteristici comune cu supercar-ul nevazut inca de nimeni, BMW M8.


Indiferet ce decizie vor lua bavarezii, cu siguranta ca actuala denumire nu poate fi pastrata in cazul unui produs de serie, deoarece BMW Vision EfficientDynamics este, oricum l-ai privi, un nume mult prea lung.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2018 :: 17.81MB