No SSO cookie

Verificări urgente de siguranță pentru modele ADAM și Corsa livrate după luna mai 2014

voteaza
(0/ 0)
Verificări urgente de siguranță pentru modele ADAM și Corsa livrate după luna mai 2014
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel/Vauxhall se adresează clienților modelelor ADAM și ai generației actuale Corsa livrate începând cu luna mai 2014

 
 

Aproximativ 8.000 dintre aceste vehicule au fost fabricate folosind pentru sistemul de direcție o piesă care nu respectă specificațiile. Pentru a evita orice risc, aceste mașini nu ar trebui să fie conduse înainte de a fi inspectate.

Întrucât Opel/Vauxhall îi pune întotdeauna pe clienți pe primul plan, și cum această situație se referă la siguranța lor, compania ia măsuri imediat. Opel/Vauxhall contactează clienții prin intermediul mai multor canale. Începând de mâine, proprietarii vor putea afla dacă vehiculul lor este afectat accesând site-ul www.opel.com și urmând instrucțiunile. În cazul în care mașina este afectată, clientul va fi contactat și în mod automat de către Opel/Vauxhall.

Compania a identificat situația în timpul controalelor de calitate de rutină la fabrică. Compania nu are cunoștință de niciun accident sau rănire legate de această situație.

Clienţii care au întrebări suplimentare pot obține asistență imediată prin intermediul unei linii de asistență telefonică al cărei număr va fi publicat pe site în cel mai scurt timp posibil.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1539 :: 17.78MB