No SSO cookie

Venitul Peugeot Citroen a crescut cu 28% in primul trimestru

voteaza
(0/ 0)
Venitul Peugeot Citroen a crescut cu 28% in primul trimestru
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Grupul francez PSA a inregistrat o crestere de 28 de procente a veniturilor pe primul trimestru al anului.

 
 

PSA Peugeot Citroen a anuntat o crestere de 28% a veniturilor din primul trimestru si a anuntat ca se asteapta la un profit operational semnificativ in primele sase luni ale anului, relateaza Newsin. Veniturile au avansat la 13,99 miliarde euro, de la 10,97 miliarde euro in aceeasi perioada a anului trecut.

Vanzarile diviziei auto au avansat cu 22%, la 10,6 miliarde euro, pe fondul cresterii cotei de piata din Europa, a anuntat compania.Vanzarile grupului la nivel mondial au crescut cu 28%, la 914.000 unitati, in timp ce veniturile din vanzarile de autovehicule au avansat cu 27%.
 

Peugeot prevede in continuare ca piata auto europeana se va comprima cu circa 9% in acest an. Cu toate acestea, grupul estimeaza ca isi va majora cota de piata fata de anul anterior.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2178 :: 19.34MB