No SSO cookie

VATH a imbunatatit modelul Mercedes G55 AMG

voteaza
(0/ 0)
VATH a imbunatatit modelul Mercedes G55 AMG
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german, VÄTH a imbunatati modelul Mercedes G55 AMG, reusind sa ridice puterea la 680 CP.

 
 
VÄTH este un tuner german recunoscut pentru faptul ca poate lua o masina puternica si sa o transforme intr-un monstru al puterii. Cea mai noua realizare este un G55 AMG. Modelul AMG a primit atat imbunatatiri estetice, cat si imbunatatiri in ceea ce priveste performanta.

Datorita modificarilor aduse la compartimentul motor si introducerea unui sistem de racire al carburantului, VÄTH a reusit sa ridice puterea propulsorului la 680 CP si cuplu de 840 Nm. Viteza maxima este de 265 km/h.


Pentru a oferi o manevrabilitate sportiva, modelul VÄTH G55 AMG are o garda la sol micsorata cu 35 mm, suspensii si amortizoare sportive, jante de 22" si discuri de frana de 390 mm. La exterior se poate observa un sistem de evacuare nou, blocuri optice cu sistem xenon si LED-uri atat pentru blocurile optice, cat si pentru stopuri.

Interiorul a suferit de asemenea modificari, cadranele au fost schimbate, volanul a fost imbracat in Alcantara, a fost dotat cu un sistem multimedia, iar pielea este laitmotivul interiorului acestui puternic G55 AMG. Deocamdata VÄTH nu a oferit detalii despre pretul acestui model de 680 CP.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1706 :: 17.78MB