No SSO cookie

Vanzarile Mazda cresc in Romania

voteaza
(0/ 0)
Vanzarile Mazda cresc in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda continua trendul ascendent de pe piata auto din Romania si din Europa si in luna martie.

 
 

Dupa cota de piata istorica inregistrata in luna februarie, Mazda continua trendul ascendent si obtine in luna martie 2,1% cota de piata pe segmentul autovehiculelor de import. Luna trecuta compania a comercializat 127 de unitati pe piata locala, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului anterior, in timp ce piata de import a scazut cu 43%.

 

Cel mai vandut model al constructorului a fost Mazda2 cu 66 de unitati vandute, urmat de Mazda CX-7 cu 28 de unitati. Astfel, pe segmentul SUV, Mazda CX-7 a obtinut o cota de piata de 6,7% fiind al doilea cel mai vandut model din clasa sa si devansand in luna martie concurenti precum BMW X3, Ford Kuga sau Honda CR-V.

 

In acelasi timp Mazda Motor Europe a incheiat anul fiscal 2009 (aprilie 2009 - martie 2010) in crestere in 14 tari, raportand totodata si evolutii pozitive pentru luna martie. Printre cele mai bune rezultate au fost obtinute in Marea Britanie cu 10.200 de unitati vandute (20% crestere), Austria cu 1.300 unitati vandute (35% crestere), Spania cu 1.300 unitati (plus 35%) sau Elvetia cu 970 de unitati comercializate (in crestere cu 40%).

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1444 :: 17.78MB