No SSO cookie

Vanzarile Chevrolet au crescut cu 12% anul acesta in Romania

voteaza
(0/ 0)
Vanzarile Chevrolet au crescut cu 12% anul acesta in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vanzarile Chevrolet pe piata europeana au crescut cu 10 procente in perioada ianuarie - septembrie si cu peste 12% in Romania.

 
 

Chevrolet este in trendul ascendent si in Romania, fiind singura marca de volum din piata locala care are o crestere de 12,34% in perioada ianuarie-septembrie 2010 fata de aceeasi perioada a anului 2009, in timp ce piata inmatricularilor de autoturisme are un declin de 29,67%.


Astfel, Chevrolet detine in Romania o cota de piata de 5,2% in crestere cu 1,94 puncte procentuale fata de 2009. Noul Spark si-a consolidat pozitia de lider in segmentul mini din piata locala, devenind o referinta pentru acest segment.


In plus, modelul Chevrolet Cruze a intrat in topul puternicului segment al masinilor compacte, fiind unul dintre cele mai cautate sedanuri.
 


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1433 :: 17.78MB