No SSO cookie

Un SUV Maserati fabricat in SUA si motorizat de Ferrari!

voteaza
(0/ 0)
Un SUV Maserati fabricat in SUA si motorizat de Ferrari!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sergio Marchionne propune o varianta nemaipomenita: noul Jeep Grand Cherokee se va fabrica la Detroit, sub emblema Maserati si cu motorizare Ferrari.

 
 
Super motorizarile Ferrari sunt inima fiecarui supercar care are emblema Calutului Cabrat, insa nu numai acestea au sub capota motoarele Ferrari. Lancia, Alfa Romeo, Maserati, si nenumarate echipe de Formula 1 au beneficiat de expertiza celor de la Maranello. Insa un SUV fabricat in Detroit? A pierdut teren proaspat si rapid integrata fratie Chrysler-Fiat?


Directorul general al aliantei italo-americane, Sergio Marchionne are insa planuri mari pentru Jeep, care includ si aparitia unei versiuni Maserati al noului Jeep Grand Cherokee, care se va fabrica in SUA, la uzina Jefferson North din Detroit. Avand insa la baza platforma Jeep, se naste intrebarea: viitorul SUV va avea un caracter vulcanic, italian, sau mai degraba american?


Potrivit informatiilor de pana acum, Marchionne este ferm pe pozitia adoptata, aceea ca SUV-ul Maserati sa fie dotat cu un motor proiectat, daca nu construit in intregime, de catre Ferrari. Super SUV-ul rezultat va fi o premiera pentru Ferrari, insa daca rivalii de la Lamborghini au reusit asta, cand motorul V12 de pe Countach a ajuns sub capota SUV-ului LM002, inseamna ca orice e posibil!


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1578 :: 17.78MB