No SSO cookie

Un pusti de 10 ani a furat Maserati-ul tatalui sau

voteaza
(0/ 0)
Un pusti de 10 ani a furat Maserati-ul tatalui sau
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un copil de 10 ani a furat masina tatalui sau, un Maserati Gran Coupe, s-a plimbat putin si l-a si accidentat

 
 

Toti pustii, cateodata si pustoaicele, au vrut sa ia masina tatalui si sa dea o tura cu ea, inainte sa-si ia permisul de conducere. Insa nu prea multi au transformat dorinta in realitate.

Eroul nostru, un pusti american de 10 ani din Hong Kong, i-a luat masina tatalui sau, un Maserati Gran Coupe din 2009, ce valoreaza aprox. 150.000 euro, ca sa se plimbe putin cu ea.

Baiatul nostru a iesit din parcare, a lovit o alta masina si apoi a mers cu masina 300 metri pe un drum aglomerat. Unul din participantii la trafic a chemat politia.

Purtatorul de cuvant al politiei a declarat: “Am arestat o persoana de 10 ani pentru conducere fara permis, care circula intr-un vehicul pe care-l furase”.

South China Morning Post a spus ca pustiul a fost eliberat pe cautiune.

Pedeapsa in Hong Kong pentru conducere fara permis este de sapte ani, dar probabil ca baiatul va fi scos de sub acuzare datorita varstei, insa el trebuie sa se prezinte la politie, pentru verificare, la sfarsitul lunii.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2208 :: 22.18MB