No SSO cookie

Un prezentator TV britanic a dat 18 milioane $ pe un Ferrari 250 GTO

voteaza
(0/ 0)
Un prezentator TV britanic a dat 18 milioane $ pe un Ferrari 250 GTO
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul Ferrari 250 GTO din 1963, scos la licitatie de RM Auctions, a fost cumparat pentru 18 milioane de dolari.

 
 

RM Auctions a scos la licitatie, la inceputul acestui an, un model Ferrari 250 GTO din 1963. Bijuteria iatliana avea un pret estimat intre 16 si 20 de milioane de dolari.


Recent, RM Auctions au anuntat ca au un cumparator pentru exclusivistul model. Conform datelor casei de licitatii, cumparatorul este prezentatorul britanic de radio si televiziune Chris Evans, care a trebuit sa scoata din buzunar 18 milioane de dolari pentru noua sa jucarie. Evans a mai achizitionat in trecut un Ferrari de colectie, un Ferrari 250 GT California Spyder din 1961 cu 10 milioane de dolari.


Putinele informatii oferite de RM Auctions sugereaza ca Evans a trebuit sa-si vanda alte trei modele Ferrari din colectia sa pentru a putea actiona unul dintre cele mai ravnite modele construite vreodata de Calutul Cabrat.


Chiar daca suma pare colosala si este probabil cea mai mare suma de bani oferita pentru o masina, celebrul model Ferrari 250 GTO din 1963 nu este cea mai scumpa masina la nivel de estimare. Un Bugatti Type 57SC Atlantic din 1936 a fost scos la lictatie luna trecuta si este estimat la o suma de 30-40 de milioane de dolari.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1574 :: 17.79MB