No SSO cookie

Un nou supercar italian - Mazzanti Evantra

voteaza
(5/ 1)
Un nou supercar italian - Mazzanti Evantra
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata ca italienii vin cu un supercar interesant. Este vorba de Mazzanti Evantra, un supercar care va fi produs in editie limitata.

 
 

Cand vine vorba de supercar-uri, e evident ca italienii se pricep sa le construiasca. Avem cativa producatori italieni recunoscuti. De aceasta data va prezentam un model mai exclusivist, unul care va fi produs doar in cateva exemplare anual. Este vorba de noua Mazzanti Evantra V8.

Acest model urmeaza sa fie produs in doar cinci exemplare pe an. Fiecare model va fi personalizat individual in functie de dorintele fiecarui cumparator in parte. Daca e sa vorbim de designul modelului acesta incearca sa isi gaseasca un echilibru intre clasic si modern, insa se pastreaza si o identitate tipic italiana. Un model frumos, nu avem ce spune.

Aspectul modelului este unul agresiv dat de farurile LED, dar si de caroseria realizata in totalitate din fibra de carbon si aluminiu. Avand in vedere aceasta constructie, puteti realiza ca modelul este unul foarte usor, iar performantele nu lipsesc. De asemenea, sasiul este construit dintr-un compus numit crom-molibden care are rolul de a intari structura masinii.

Sub capota vom da de un motor V8 aspirat de 7 litri, care este capabil sa produca 701 cai putere si 848 Nm. Astfel, Mazzanti Evantra este in stare sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.2 secunde. Viteza maxima este de 350 km/h.

In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3001 :: 22.18MB