No SSO cookie

Un nou program de tuning pentru Audi RS4 Avant

voteaza
(5/ 1)
Un nou program de tuning pentru Audi RS4 Avant
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la ABT Sportsline au realizat un nou program de tuning pentru noul Audi RS4 Avant.

 
 

Intotdeauna e loc de mai bine; cel putin asta e deviza diferitelor companii de tuning. Chiar si modelele performante au nevoie de anumite modificari din punctul lor de vedere. La fel e si cu noul Audi RS4 Avant. Poate pentru multi puterea unui astfel de model e de ajuns. Pentru cei de la ABT Sportsline e prea putin.

Astfel, tunerul a reusit sa vina cu o serie de modificari la acest model. Ele sunt subtile ce-i drept, dar decat deloc...

Pachetul de tuning include modificari exterioare, dar si de performanta. Astfel, sub capota modelului gasim in varianta nemodificata un motor V8 de 4.2 litri care reuseste sa produca 250 km/h . Prin intermediul modificarilor, Audi RS4 Avant este capabil sa produca 290 km/h.

Cei de la ABT Sportsline au schimbat si sistemul de evacuare al masinii cu o unitate care reuseste sa produca mai multi decibeli.

La exterior modificarile sunt subtile, singurele lucruri care ies in evidenta sunt jantele de 20 inch din aliaj.

Inca nu se stie un pret cu privire la acest pachet de tuning. S-ar putea sa avem mai multe detalii in viitorul apropiat. In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam impresiile voastre cu privire la acest model german.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2945 :: 22.12MB