No SSO cookie

Un nou concurs masini.ro, pe Facebook

voteaza
(0/ 0)
Un nou concurs masini.ro, pe Facebook
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Participa si tu la concursul nostru de pe Facebook. Nu ai nimic de pierdut; doar de castigat. Citeste mai departe pentru a afla cum poti participa si castiga.

 
 

Masini.ro a initiat pentru voi un nou concurs; de aceasta data pe Facebook.
Concursul este saptamanal, in fiecare saptamana o persoana va castiga un tricou si o sapca, urmand ca luna sa se incheie cu patru persoane care au castigat. Aceste patru persoane, vor intra in cursa pentru un telefon mobil. Concursul se vrea unul cu traditie astfel incat foarte multi dintre voi veti avea sansa sa castigati.

Premiile:
La sfarsitul fiecarei saptamani, oferim unei persoane un tricou si o sapca Masini.ro. Conditia pentru a intra in tragerea la sorti e sa dati Like pe Facebook, imaginii anuntate de noi.
La sfarsitul lunii, luam cei patru castigatori si prin tragere la sorti desemnam persoana care se va bucura de un telefon mobil.
Tragerea la sorti se va face prin intermediul Randomizer, astfel incat toti vor avea sanse egale.

Cum ma inscriu?
Desi ma repet, pasii sunt simpli:
1. Dati Like paginii noastre de Facebook (asta daca nu ati facut-o deja). Click aici si da Like

2. Trebuie sa dati Like imaginii indicate de noi la inceputul fiecarei saptamani (Sau daca veti urmari Facebook-ul nostru veti gasi imaginile saptamanilor aferente in albumul Like Contest). Click aici pentru a da Like imaginii din aceasta saptamana.

Despre concurs
Concursul va incepe in fiecare luni, si veti putea da Like pana sambata. Duminica urmand sa fie anuntat castigatorul si sa o luam de la capat de luni.
Castigatorul telefonului mobil, va fi anuntat in primele 2-3 zile ale urmatoarei luni. De exemplu, castigatorul telefonului mobil pe luna septembrie, va fi anuntat intre 1-3 Octombrie.

Va asteptam sa participati, si sa castigati. In plus, retineti, nu aveti nimic de pierdut, doar de castigat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1382 :: 17.78MB