No SSO cookie

Un Ferrari 250 GT de peste 8 milioane dolari

voteaza
(5/ 1)
Un Ferrari 250 GT de peste 8 milioane dolari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

RM Auctions a inregistrat, in weekendul trecut, vanzari record, de peste 36,4 milioane dolari.

 
 

RM Auctions nu este singura firma de licitatii care comercializeaza masini de epoca, super si hypercaruri, sau alte chestii exotice pe doua sau patru roti. Si in acest domeniu este concurenta, ca doar vorbim de SUA, nu-i asa? Insa anumite sume, de-a dreptul astronomice, dau mult de gandit.

Saptamana care s-a incheiat a reprezentat una record pentru casa de lciitatii RM Auctions, cand a vandut un Ferrari 250 GT SWB Berlinetta "Competizione" fabricat in anul 1960, cu 8.140.000$, un Shelby 427 "Semi-Competition" Cobra,  din anul 1967, contra sumei de 2.007.500$ si imediat dupa, ca pret evident, un Ferrari 275 GTB/4, din 1967, care a costat "numai" 1.842.500$.

Una peste alta, RM Auctions a avut vanzari de 36,3 milion de dolari americani si asta intr-un sigur weekend. Chiar si pentru casa de licitatii, suma este una record, mai ales ca in acest an, numarul vehiculelor disponibile a scazut semnificativ. Totusi, opt dintre acestea au depasit, la vanzare, pragul de un milion de dolari.

Si ca sa va faceti o idee cam ce mai cumpara americanul bogat si ce se mai comercializeaza prin intermediul RM Auctions, va oferim o gelerie foto a modelelor prezente in weekendul despre care vorbim, alaturi, evident, de Ferrari-ul de 8 milioane $.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5386 :: 17.81MB