No SSO cookie

Ultima cursa de Formula 1 din 2012

voteaza
(5/ 2)
Ultima cursa de Formula 1 din 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Duminica 25 Noiembrie se va desfasura ultima cursa de Formula 1 din sezonul 2012 si tot atunci se va stabili cine va fi Campionul Mondial la Piloti dintre Alonso si Vettel

 
 

Ultima cursa de Formula 1 care se va desfasura duminica (25 Noiembrie) pe ciruitul Autodromo Jose Carlos Pace (Brazilia) va desemna si Campionul Mondial la Piloti din 2012. Doar Sebastian Vettel si Fernando Alonso au mai ramas in aceasta lupta, Vettel avand in acest moment un avans de 13 puncte.

Teoretic Sebastian Vettel porneste cu prima sansa, avand un avans de puncte si un monopost superior ca performante, Ferrari-ului lui Alonso. Dar sa nu uitam ca datorita talentului, maturitatii, ambitiei si perseverentei lui Alonso, Ferrari are o sansa la titlul pilotilor din acest an, avand in sezonul 2012 un monopost care nu a reusit sa se ridice la nivelul de performanta a celor de la Red Bull si nici macar a celor de la McLaren Mercedes.

Pe langa lupta pentru titlul pilotilor dintre Vettel si Alonso, care va acapara toata atentia acestei curse din Brazilia, vom asista la a 2-a retragere a lui Schumacher si ultima cursa a lui Lewis Hamilton sub culorile echipei McLaren Mercedes, cu care a ajuns campion mondial in 2008.

Nu uitati de concursul organizat de Masini.ro: Pronostic Formula 1 si votati atat pilotul cat si echipa de Formula 1 care credeti ca va castiga acest Mare premiu al Braziliei pentru a avea sanse la premiile puse la bataie.

Sa castige cel mai bun: atat la lupta dintre Vettel si Alonso pentru titlul mondial la piloti din Formula 1, cat si la concursul nostru Pronostic Formula 1

 


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2478 :: 19.27MB