No SSO cookie

TUNING: Volvo V40 by Heico Sportiv

voteaza
(0/ 0)
TUNING: Volvo V40 by Heico Sportiv
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest program de tuning oferit de cei de la Heico Sportiv. Daca vreti sa aflati ce contine kitul, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Heico Sportiv vin cu o propunere interesanta. Acestia au adus o serie de modificari interesante modelului Volvo V40 premium hatchback.
Vom putea vedea o serie de modificari aduse la exterior, interior, dar si la nivel de performanta.
La exterior modificarile pot fi observate in partea din fata si in partea din spate. Tunerul a adaugat si un sistem de evacuare nou, mult mai performant.
Programul de tuning include si o serie de modificari aduse motorului care va reusi sa produca acum 251 cai putere. In plus, cei de la Heico Sportiv au adaugat suspensii sport, precum si un sistem de frane performant.
Acest kit va putea fi achizitionat din toamna acestui an.
In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului si nu uitati sa ne lasati impresiile voastre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3703 :: 22.19MB