No SSO cookie

Tuning SpeedArt SP91-R

voteaza
(0/ 0)
Tuning SpeedArt SP91-R
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Firma de tuning Speed Art pregateste Porsche Carrera 991 S pentru Essen Motor Show.

 
 

SpeedART au lansat informatii noi despre noul lor SP91-R, bazat pe noul Porsche 991Carrera S.

Modificarile constau an imbunatatiri aerodinamice precum si de putere si stil. SpeedArt spera sa fie capabili sa expuna masina catre public pentru prima data in acest an, la Essen Motor Show.

Imbunatatirile aerodinamice vor include un spoiler frontal, praguri laterale, difuzor spate si un spoiler spate. In ceea ce priveste design-ul, SpeedArt au folosit cate ceva de la SpeedArt Panamera si de la noul Cayenne si culori neon.

Rotile sunt modulare, LSC forjat, de 21 de inch. Ele sunt foarte usoare, fiind produse si pentru strada si pentru curse.
Pentru a creste puterea, se va folosi un sistem de evacuare special cu o valva fluture. Acest lucru va face ca puterea masinii sa urce la 435 CP.

Kitul va cuprinde, de asemenea, o bara de suspensie sport pentru curse sau strada si un design interior exclusiv din piele si Alcantara.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2190 :: 17.78MB