No SSO cookie

TUNING: Rolls Royce Ghost Sports Line Black Bison Edition

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Rolls Royce Ghost Sports Line Black Bison Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Un program de tuning interesant realizat de Wald International pentru celebrul Rolls Royce Ghost.

 
 

Cand nu se ocupa de crearea unor programe de tuning pentru modele precum Toyota 86 Coupe sau Lexus CT 200h, cei de la Wald International intervin si asupra modelelor care fac parte din segmentul de lux.

De aceasta data, tunerul a creat un program de tuning pentru celebrul Rolls Royce Ghost. Wald International a denumit acest program Sports Line Black Bison Edition.

La exterior putem vedea modificari destul de mari. A fost adaugat un kit aerodinamic care este realizat din fibra de carbon. Kitul aduce modificari in partea din fata, in partea din spate, dar si la nivelul pragurilor. Se aduc modificari si la nivelul farurilor.

Programul de tuning este unul care isi doreste sa sporeasca aspectul masinii. Modificari la nivel de performanta nu exista, din pacate. Cat despre pret, va spunem ca va puteti bucura si voi de acest program de tuning pentru suma de 13.800 de euro.

Optional, doritorii pot sa opteze si pentru suspensii noi care costa 950 de euro, pentru un sistem de evacuare care costa 760 de euro, sau pentru jante din aliaj. Din pacate pretul jantelor nu este cunoscut.

Per total ce putem noi spune; masina arata bine, modificarile arata bine, dar o astfel de masina nu trebuie distrusa cu piese de cateva sute de euro. Modificarile sunt bune probabil pentru portofoliul celor de la Wald International, dar cam atat. Noi v-am pregatit si o serie de imagini cu acest model pe care le puteti gasi in galeria atasata la articol.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2876 :: 22.18MB