No SSO cookie

TUNING: Hofele-Design modifica noul Range Rover

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Hofele-Design modifica noul Range Rover
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest program de tuning realizat de Hofele-Design pentru noul Range Rover.

 
 

Tuneri germani de la Hofele-Design au realizat recent un program de tuning pentru modelul Range Rover. Ei au denumit proiectul Royster GT 500.

Modificari au fost aduse pe toate planurile, exterior, interior, performante. De mentionat e ca puterea acestui model a fost crescuta cu aproximativ 20%. Spre exemplu, puterea motorului diesel V8 de 4.4 litri a fost crescuta de la 334 cai putere si 600 Nm la 404 cai putere si 720 Nm. In plus, a fost instalat si un sistem electric de suspensii care este util in momentele in care se ruleaza cu viteze mari.

Cat despre partea exterioara, putem vedea ca tunerul a ales o nuanta aprinsa care intoarce privirile instantaneu. A fost creat un kit special care aduce schimbari in partea din fata, spate, dar si la nivelul pragurilor. Au mai fost adaugate si o serie de jante de 22 de inch din aliaj.

Interiorul a fost si el modificat pentru a fi in tema cu exteriorul. De mentionat e ca doritorii au posibilitatea de a alege stilul interiorului.

Din pacate nu cunoastem pretul. Cei de la Hofele-Design au spus ca vor veni cu imagini, dar si cu alte informatii in curand. Va vom tine la curent. In continuare noi va invitam sa ne lasati parerile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2160 :: 17.78MB