No SSO cookie

TRW lucrează la noul concept de volan

voteaza
(0/ 0)
TRW lucrează la noul concept de volan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul volan pliant va oferi mai mult spatiu de mişcare conducatorilor auto.

 
 

În peisajul în continuă schimbare a tehnologiei în industria auto, furnizorii auto au intrat într-un fel de cursă a înarmărilor pentru a dezvolta sisteme noi, folosind  cele mai recente şi mai avansate tehnologii din lume.

TRW, unul dintre furnizorii auto, este în căutarea un nou tip de volan.

Zilele în care te chinuiai să intri în maşină din cauza unui volan prea mare vor fi de domeniul trecutului. Asta pentru ca TRW este în curs de dezvoltare al unui concept de volan pliant, care se retrage în tabloul de bord, oferind şoferului un spaţiu mai mare, neobstructionat.

Acest volan  este mai util pentru persoanele în vârstă, care au artrită sau reumatism şi care intră şi ies foarte greu din maşină din cauza spaţiului ocupat în mare măsură de volan.

Practic vorbind, volanul este format din două mânere mici care intră în bord cand autovehiculul este oprit, oferind suficient spaţiu, fără a te mai lovi de volan cand intri sau ieşi. Mai bine încă, în cazul în care conducătorul auto intră în interiorul masinii, volanul se retrage în funcţie de poziţia conducătorului auto.

Este o tehnologie destul de unică, care serveşte în special persoanelor în vârstă, oferind mai mult spaţiu de mişcare şi uşurinţă în utilizare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2189 :: 22.17MB