No SSO cookie

Trapele modelului Veloster explodeaza din senin!

voteaza
(0/ 0)
Trapele modelului Veloster explodeaza din senin!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

NHTSA a deschis o ancheta in privinta exploziilor spontane ale trapelor modelului Hyundai Veloster.

 
 

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) a demarat o ancheta in urma mai multor reclamatii venite de la soferi, posesori de Hyundai Veloster, ale caror trape din sticla au explodat in mod spontan.

Exista 15 plangeri in baza de date a NHTSA, de la soferi, care au declarat ca au auzit un sunet puternic, dupa care s-au trezit intr-o polaie de cioburi de sticla.

O femeie care-si conducea Velosterul pe drumul spre casa dupa ce isi efectuase primul schimb de ulei si prima schimbare a anvelopelor intre ele, a declarat ca a auzit un sunet similar unei impuscaturi, urmat de sunetul ploii care cade pe plafonul masinii. "Am privit in oglinda retrovizoare si am vazut ca in masina erau peste tot numai cioburi. Aveam sticla in par, in spatele camasii si in pantaloni."

Toate cazurile privesc masini extrem de noi, cu mai putin de 5000 de kilometri parcursi. In doua dintre ele este vorba de trape care au explodat in timp ce masinile se aflau parcate. Un altul s-a intamplat in timp ce proprietarul isi spala masina cu furtunul pe aleea din fata casei. Proprietarul a declarat ca sticla s-a imprastiat pe  raza de peste doi metri.

Jim Trainor, purtator de cuvant Hyundai a declarat ca s-adeschis o ancheta si din partea companiei coreene, care colaboreaza cu NHTSA la elucidarea acestui caz.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1761 :: 17.78MB