No SSO cookie

Transtar Dagger GT: un hypercar de 2000 CP

voteaza
(0/ 0)
Transtar Dagger GT: un hypercar de 2000 CP
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Transtar Racing pregateste un hypercar care va ridica stacheta in ceea ce priveste viteza si puterea.

 
 
Transtar Racing lucreaza la dezvoltarea unui hypercar de 2000 CP. Noul Transtar Dagger GT va fi cu 999 CP mai puternic decat un Bugatti Veyron standard si cu 800 CP mai puternic decat noul Bugatti Veyron Super Sport.

Propulsorul roadsterului va fi realizat de catre Tom Nelson. Acesta este recunoscut pentru producerea de propulsoare care depasesc 1000 CP. Transtar a declarat ca accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 1.5 secunde.

Modelul Dagger GT va fi dotat si cu un sistem performant de franare, astfel ca accelerarea de la 0-100 km/h urmata de oprirerea toatala a masinii dureaza doar 4 secunde. Viteza maxima este estimata la 500 km/h. Componentele masinii vor fi imprumutate din industria aeronautica si de la masinile testate pentru stabilirea recordului de viteza pe uscat. Acest lucru va reduce costul de dezvoltare si cercetare.

Andrei Monenciu





 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

abureala...aceasta masina nu poate sa scota 500km/h si 2000 de cp probabil va fii limitat electronic.in primul rand luam in calcul aerodinamica care este destul de slabuta vrea sa pateasca ca bugatti care la 380 de km/h in test caroseria a luat foc,ar trebui cel putin sa semene cu masina de formula 1. dupa aceea ar urma pneurile care ar exploda la viteza respectiva,ar trebui sa aibe slikuri ca dragsterele si cutia de viteze care este manuala xcu rapoarte lungi si nu scurte,intrebarea este in cat timp se schimba treapta ca cel putin la fxx evoluzione este 60ms.Momentan trebuie dovedit ca este capabil de aceste performance nu de visat,este usor de visat dar greu de demonstrat.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2495 :: 22.11MB