No SSO cookie

Toyota va plati amenda americanilor de 16,4 milioane $

voteaza
(0/ 0)
Toyota va plati amenda americanilor de 16,4 milioane $
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota va plati amenda de 16,4 milioane dolari ceruta de Departamentul Transportilor din SUA.

 
 

Toyota a anuntat astazi ca este de acord sa plateasca amenda de 16,4 milioane de dolari data de Departamentul de Transport din SUA, conform spuselor unui oficial al agentiei.


Amenda impusa de National Highway Traffic Safety Administration este cea mai mare posibila, iar Toyota o putea contesta pana pe data de 19 aprilie. Producatorul auto japonez a primit aceasta amenda ca urmare a anchetei desfasurate pe marginea recall-ului de peste 8 milioane de vehicule.


Conform oficialilor americani, Toyota a stiut si a tainut defectiunile tehnice existente la pedala de acceleratie a mai multor modele din gama sa. Toyota va plati aceasta amenda insa nu va admite pe cai oficiale ca a gresit, in chestiunea legata de recall-ul celor peste 8 milioane de unitati. Oficialii Toyota au refuzat sa conteze situatia.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1797 :: 22.16MB