No SSO cookie

Toyota va dota toate modelele cu turbo si injectie directa

voteaza
(0/ 0)
Toyota va dota toate modelele cu turbo si injectie directa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota are in plan ca intreaga gama de modele oferita sa fie echipata cu motorizari turbo si injectie directa.

 
 
Toyota are planuri mari cu gama de modele viitoare, deoarece niponii doresc sa introduca 11 noi modele, sau cel putin supuse unui facelift, pana in anul 2012. Si schimbarile nu se opresc aici! Modelele deja existente vor primi, in completare, versiuni hibrid, dar vor exista si modele noi prevazute din start cu tehnologia hibrid.


Nu intamplator, Toyota nu are in planurile imediat urmatoare o imbunatatire a jumatatii de ecuatie a hibridelor. Adica nu-si va concentra atentia asupra motoarelor electrice din componenta hibrizilor, ci are de gand sa produca motoare termice mult mai eficiente, prin adaugarea supraalimentarii turbo  si a injectiei directe de benzina.


Momentan, Toyota nu a anuntat care dintre modele intra mai intai in schema de retehnologizare, insa productia viitoarelor modele ar trebui sa vina, inclusiv, cu sistemul start-stop, in completarea injectiei directe si a supraalimentarii turbo.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2259 :: 22.17MB