No SSO cookie

Toyota va construi piese in afara Japoniei

voteaza
(0/ 0)
Toyota va construi piese in afara Japoniei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cutremurul din Japonia determina noi planuri de dezvoltare Toyota.

 
 

Toyota a ales sa se concentreze  mai mult pe modelele sale hibride si mai precis pe  „familia” Prius si gama Lexus, in scopul de a recupera pierderile cauzate de cutremurul din acest an si  ulterior de scaderea vanzarilor cauzate de lipsa pieselor.

Pana in prezent, Toyota a fabricat toate componentele pentru  trenurile  de rulare hibride, cum ar fi baterii, motoare electrice si invertoare doar la uzinele sale japoneze.

Dezastrul recent a aratat vulnerabilitatea deciziei de a fabrica totul intr-un singur loc. Prin urmare, compania a decis să schimbe politica, iar  fabricarea pieselor se va face  nu numai in Japonia ci, de asemenea, si in alte fabrici din alte tari.

Vicepresedintele executiv responsabil de cumparare la nivel mondial Toyota, Shinichi Sasaki, a declarat: "Am sa elaborez o tactica in termen de aproximativ un an, care va fi pusa in aplicare in timp trei sau patru ani".

El a adaugat ca cele mai probabile alegeri pentru productia de piese ar fi Toyota din America de Nord, Asia de Sud si China.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1714 :: 17.78MB